Hae vakuudetonta yrityslainaa jopa 350 000 € asti

Vakuudeton yrityslaina on suomalaisille yrityksille tarjolla oleva lainatuote, jossa yrittäjä toimii lainan henkilötakaajana. Lainaa voidaan myöntää yrityksestä riippuen 1000 – 350 000 euroa. 

 • Vakuudetonta yrityslainaa jopa 350 000 € asti 
 • Lainaan maksuaikaa 3 kk – 60 kk 
 • Korko aina yrityskohtaisesti – selviää tarjouspyynnön avulla 

Hae vakuudetonta yrityslainaa meidän avulla heti – lainan hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta.

Hae lainaa
yrityslaina laskuri
35000
1000100000
24Kuukautta
1Kuukautta48Kuukautta

Mikä on vakuudeton yrityslaina? 

Vakuudeton yrityslaina on lainatuote, jossa yrityslainalle ei tarvita mitään vakuuksia. Vakuus on luotonantajalle annettavaa omaisuutta, joka voidaan myydä, mikäli yritys ei maksa lainaa takaisin. 

Koska vakuudettomassa yrityslainassa ei anneta vakuuksia, on se korkeamman riskin lainatuote rahoittajalle. Tästä syystä vakuudettoman yrityslainan korko on vakuudellista lainaa kalliimpi.

Näin haet vakuudetonta yrityslainaa

 1. Kilpailuta yrityslainat 

Yrityslainahakemus onnistuu nopeasti ilman liitteitä, sillä rahoittajat saavat yrityksen perustietojen avulla haettua rahoituspäätökseen nopeasti tiedot. 

 1. Vertaile yrityslaina tarjouksia

Voit saada lainatarjoukset heti katsottavaksi – monelta jo tunnissa. Odota hetki, että kaikki luotonantajat ovat kerenneet käsitellä lainahakemuksen ennen valintaa. 

 1. Hyväksy paras tarjous – rahat tilille 

Kun olet löytänyt parhaan yrityslainan – voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Yrityslaina voidaan maksaa tilille heti jopa samana päivänä – yleensä seuraavana arkipäivänä. 

Kuinka vakuudeton yrityslaina toimii? 

Vakuudeton yrityslaina toimii kuten mikä tahansa vakuudeton laina. Lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan yrityksen tilille – lainaa voidaan käyttää joustavasti mihin vain. 

Yrityslainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Laina-aika vaihtelee 3 kuukauden ja 5 vuoden välillä. Yleensä lainaa maksetaan takaisin tasaerissä, jolloin lainan kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. Maksuerä pitää sisällään sekä lainan kustannukset että lyhennettävän lainamäärän. 

Yrityslaina voidaan maksaa aina etuajassa takaisin – näin säästät kuluissa. Jos löydät edullisemman yrityslainan muualta – voit maksaa nykyiset lainat pois vaikka heti.

Vakuudettoman yrityslainan hinta yrityskohtaisesti 

Yrityslaina hinnoitellaan yrityskohtaisesti. Lainan korkoon vaikuttavat yrityksen luottoluokitus, lainasumma, toimiala ja takaajien tiedot. 

Vakuudeton yrityslaina on helppo kilpailuttaa haeyrityslainaa.fi lainapalvelun avulla. Kilpailuta yhdellä hakemuksella kymmeniä eri luotonantajia – ilmaiseksi. Hae vakuudetonta yrityslainaa vaikka jo tänään!

Erilaisia vakuudettomia yrityslainoja 

Vakuudetonta yrityslainaa tarjotaan kolmena erilaisena lainatuotteena: 

 1. Kertalaina, eli normaali yrityslaina

Kertalaina maksetaan nimensä mukaisesti yhdellä kertaa tilille. Laina maksetaan takaisin tasaerissä 3 kk – 60 kk aikana. Yleensä vakuudeton yrityslaina on kertalaina! 

 1. Limiittimuotoinen yrityslaina

Vakuudetonta lainaa voidaan tarjota myös ns. yrityslimiittinä, jolloin yrityslainaa ei tarvitse välttämättä lyhentää takaisin. Yrityslimiittiä ei tarvitse nostaa yhdellä kertaa tilille, vaa sitä voidaan nostaa tarpeen mukaan myös pienissä erissä. 

 1. Luottokortti 

Luottokortti toimii kuten limiittiluotto – erotuksena se, että yritys voi käyttää korttia luoton nostamiseen. Yrityksen luottokortti toimii samalla lailla kuin henkilökohtainen luottokortti – voitte saada korotona maksuaikaa ostoksiin jopa 45 päivään asti!

Vakuudettoman yrityslainan takaisinmaksuaika 3 kk – 60 kk vakuudettomassa lainassa

Yrityslainaa maksetaan takaisin kuukausittain sovitulla maksuajalla. Yleensä lainalle tarjotaan kiinteää kuukausierää, jolloin kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. 

 • Maksuaikaa 3 – 60 kuukautta 
 • Yrityslainan voi aina maksaa etuajassa takaisin 

Muista, että lainan maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään. Jotta yritykselle löytyy sopiva kuukausierä, on sinun ensin arvioitava yrityksen omaa kassavirtaa ja sopivaa maksuerää per kuukausi.

Vakuudeton yrityslaina pähkinänkuoressa

 • Yrityslainaa 1000 – 350 000 € 
 • Korko  yrityskohtainen, 12 – 45 % vuodessa
 • Maksuaikaa 3 – 60 kuukautta
 • Ei vakuuksia, yrittäjän henkilötakaus
 • Rahat tilille jopa samana päivänä 
 • Käyttö: joustava 

Vakuudetonta yrityslainaa tarjolla kaikille toimialoille ja eri yhtiömuodoille

Yrityslainaa voidaan saada, kun seuraavat ehdot täyttyvät: 

 • Liikevaihtoa vähintään yhden tilikauden verran 
 • Liikevaihto yli 15 000 euroa 
 • Yrityksen ja takaajan kotipaikka Suomessa
 • Yrityksen luottotiedot kunnossa 
 • Takaajana yrittäjä, jolla luottotiedot kunnossa 

Yrityslainaa myönnetään kaikille toimialoille ja yhtiömuodoille. Yrityksesi voi saada vakuudetonta lainaa – olipa kyseessä toiminimi, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö.

3 hyvää syytä hakea vakuudetonta yrityslainaa 

 1. Yrityslainojen vertailu on maksutonta. Voit vertailla maksutta yrityslainat kauttamme. Yrityslainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa, eikä lainan hakeminen vaadi paperi liitteitä. 
 1. Nopea lainatuote. Hakemus minuuteissa, tarjous tunnissa ja rahat tilille jopa samana päivänä. Vakuudeton yrityslaina on nopea lainatuote, joka soveltuu hyvin äkillisiin ja myös lyhytaikaisiin lainatarpeisiin. 
 1. Joustava käyttää. Koska yrityslainassa ei ole vakuuksia, voit itse päättää sen käyttökohteen. Vakuudettoman yrityslainan käytössä on ainoastaan yksi rajoite – lainaa tulisi käyttää yritystoiminnan edistämiseen, ei yrittäjän henkilökohtaisiin menoihin. 

Kasvata yritystä vakuudettoman lainan avulla 

Yksi vakuudettoman yrityslainan eduista on se, että voit käyttää lainaa hyvin joustavasti mihin tahansa yritykselle tärkeään asiaan. 

Suosittuja lainan käyttökohteita ovat: 

 • Varaston kasvattaminen 
 • Käyttöpääoma
 • Ajoneuvot ja laitteet
 • Markkinointi ja myynti
 • Toimitilat 

Onko yritykselläsi tarve nopealle ja joustavalle rahoitukselle? Tällöin vakuudeton yrityslaina voisi olla sopiva rahoitustuote! Kilpailuta yrityslainat nopeasti avullamme vaikka tänään!

Nordsek & haeyrityslainaa.fi mediassa

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae yrityslainaa

Yrittäjä toimii lainan henkilötakaajana 

Vakuudettomassa yrityslainassa vaaditaan aina henkilötakausta, jolloin yrittäjä vastaa yrityksen velasta kuten omastaan. Henkilötakauksen avulla rahoittajat voivat vähentää omaa luotonantoriskiä, sillä lainassa ei vaadita mitään omaisuutta vakuudeksi. 

Lainaan voidaan vaatia myös useampaa takaajaa. Takaajalla on oltava nimenkirjoitusoikeus yritykseen. Lisäksi takaajan on yleensä oltava yrityksen omistaja. Huomaa, että takaajalla on oltava puhtaat luottotiedot ja kotipaikaksi vaaditaan Suomea. 

Vakuudettoman yrityslainan korko ja hinnoittelu 

Vakuudettoman yrityslainan korko on asiakaskohtainen, joten selvität tarjolla olevan lainan hinnan parhaiten tarjouspyynnön avulla. 

Tyypillinen todellinen vuosikorko yrityslainalle ilman vakuuksia on 15- 25% välillä. Koska yrityslainan korko vaihtelee paljon – kannattaa lainat aina vertailla! 

Yrityslainan korko ei ole ainoa kustannus lainassa. Lainan hinta voi koostua nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta, avauspalkkiosta tai toimituspalkkiosta. 

Toimituspalkkio kiinteä kustannus, joka veloitetaan koron sijaan. Vaikka rahoitusyhtiö markkinoisi vakuudetonta yrityslainaa korottomana – se ei ole kuluton! Tällöin lainasta peritään kiinteä maksu, joka voi olla kalliimpi kuin normaali korko. 

Kun vertailet yrityslainan kustannuksia – kiinnitä huomio kokonaiskustannuksiin. Paras vakuudeton laina löytyy lähes aina hinnan perusteella – halvin laina on usein myös paras yrityslaina. 

Vakuudettoman yrityslainan edut ja miinukset 

Edut Miinukset
Ei vakuuksiaKallis korko
Hakemus minuuteissa ilman liitteitä Henkilötakaus 
Lainatarjous tunnissaEi isoihin lainatarpeisiin 
Rahat tilille samana päivänäKuukausimenot lisääntyvät
Joustava käyttää Velkamäärä kasvaa

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae Yritysluotta

Vakuudeton yrityslaina vrs. vakuudellinen yrityslaina 

Vakuudettoman yrityslainan etuina ovat nopeus, joustavuus ja se, ettei lainaan vaadita vakuuksia. Toisaalta vakuudeton yrityslaina on kalliimpi lainatuote, joten nopeudesta joutuu maksamaan. 

Tässä tiivistettynä vakuudettoman ja vakuudellisen yrityslainan suurimmat erot: 

Vakuudeton yrityslainaVakuudellinen yrityslaina
Lainamäärä 1000 – 350 000 €Ei alle 10 000 € lainaan 
Laina-aika 3 – 60 kk 5 – 25 vuotta
KorkoYrityskohtainen. Korkeampi kuin vakuudellisessa. Matalampi korko
Yrityksen luottoluokitusAAA – B Kaikkiin luottoluokituksiin
Henkilötakaus Yrittäjän henkilötakausOsaan lainasta voidaa vaatia henkilötakausta. 

Vakuudeton vrs. vakuudellinen yrityslaina – kumpi kannattaa valita? 

Kumpi on yritykselle parempi lainatuote – vakuudellinen vai vakuudeton yrityslaina? Vastaus löytyy yrittäjältä itseltään. 

Jos yrityksellä on antaa reaalivakuuksia lainaan – saatte huomattavasti edullisempaa yritysrahoitusta vakuudellisena. Tällöin yrityslaina kannattaa nostaa vakuudellisena! 

Jos yrityksellä ei ole antaa vakuuksia lainalle tai yritys tarvitsee nopeaa ja joustavaa rahoitusta – sopii vakuudeton yrityslaina paremmin yhtiölle. 

Kilpailuta yrityslaina haeyrityslainaa.fi palvelun avulla

Tarvitseeko yritys nopeaa ja joustavaa rahoitusta 1000 – 350 000 euroa? Tällöin vakuudeton yrityslaina voi olla oikea lainatuote yrityksellenne. 

 • Yrityslainaa jopa 350 000 € asti 
 • Maksuaikaa 3 – 60 kk 
 • Hinnoittelu yrityskohtaisesti

Helpoin tapa selvittää vakuudettoman yrityslainan korko on kilpailuttaa yrityslainat. Kilpailuta vakuudeton laina vaikka jo tänään haeyrityslainaa.fi palvelussamme! 

Usein kysyttyä vakuudettomasta yrityslainasta 

Mikä on vakuudeton yrityslaina? 

Vakuudeton yrityslaina on yritykselle myönnettävä lainatuote, jossa ei ole vakuuksia. Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää liikevaihdosta riippuen 1000 € alkaen jopa 350 000 € asti. Yrityslainassa yrittäjä toimii lainan takaajana. 

Minkälaisille yhtiöille vakuudeton yrityslaina soveltuu?

Vakuudetonta yrityslainaa voidaan myöntää yrityksille, jolla on hyvä luottoluokitus, liikevaihtoa, yksi tilikausi takana ja kotipaikka Suomessa. Lisäksi vakuudettomassa yrityslainassa yrittäjän on toimittava lainan takaajana. 

Miksi vakuudeton yrityslaina kannattaa kilpailuttaa? 

Lainan kustannukset voivat vaihdella todella paljon eri rahoitusyhtiöiden välillä. Helpoin tapa selvittää yritykselle mahdollisimman edullinen korkotarjous onnistuu kilpailuttamalla yrityslainat haeyrityslainaa.fi palvelussamme.