Hae yritysluottoa

Yritysluotto on yleensä rahoitusyhtiön tarjoama pieni luotto yritykselle, jossa ei ole vakuuksia. Yritysluottoa voidaan nostaa joustavasti käyttöön, sillä luotto on ilman vakuutta. 

 • Yritysluottoa 1000 € – 350 000 € yrityksestä riippuen 
 • Yritysluotto ilman vakuutta jopa 5 vuoden maksuajalla 
 • Yritysluoton korko kannattaa kilpailuttaa, sillä hinnoissa suuria eroja
Hae Yritysluottoa
yrityslaina laskuri
35000
1000100000
24Kuukautta
1Kuukautta48Kuukautta

Hae yritysluottoa – luottoa tarjolla kaikille toimialoille 

Yritysluottoa voi hakea mikä tahansa yritys, jolla on y-tunnus, kotipaikka Suomessa ja aktiivista toimintaa. Yritysluoton määrä, korko ja hinta määrittyvät yrityskohtaisesti – selvität luoton hinnan parhaiten kilpailuttamalla luotot netissä. 

Kilpailuta yritysluotot haeyrityslaina.fi palvelussa vaikka tänään, sillä luoton kilpailuttaminen on maksutonta – eikä sido mihinkään!

Näin haet yritysluottoa 

 1. Lähetä lainahakemus

Yrityslainahakemus onnistuu nopeasti ilman liitteitä, sillä rahoittajat saavat yrityksen perustietojen avulla haettua rahoituspäätökseen nopeasti tiedot. 

 1. Vertaile yrityslaina tarjouksia

Voit saada lainatarjoukset heti katsottavaksi – monelta jo tunnissa. Odota hetki, että kaikki luotonantajat ovat kerenneet käsitellä lainahakemuksen ennen valintaa. 

 1. Hyväksy paras tarjous – rahat tilille 

Kun olet löytänyt parhaan yrityslainan – voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Yrityslaina voidaan maksaa tilille heti jopa samana päivänä – yleensä seuraavana arkipäivänä. 

Vakuudeton yritysluotto nopeasti tilille 

Vakuudeton yritysluotto on mahdollista saada jopa samana päivänä tilille, sillä luottopäätös tehdään nopeasti lainahakemuksen jälkeen. 

Näin nopeaa yritysluoton hakeminen tilille on: 

 1. Luottohakemus 5 minuutissa
 2. Luottotarjous tunnissa
 3. Allekirjoitus heti – rahat tilille samana päivänä 

Vakuudeton yritysluotto soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja joustavaa rahoitusta. Kun yritysluoton tarve on kiireellinen – kilpailuta yritysluotot avullamme vaikka heti!

Yritysluotto ilman vakuuksia 1000 – 350 000 €

Mistä kannattaa hakea yritysluottoa ilman vakuuksia? Haeyrityslainaa.fi palvelussa sinun ei tarvitse tietää parasta luotonantajaa, sillä kilpailutat rahoitusyhtiöt ja pankit yhdellä luottohakemuksella. 

Yritysluottoa voidaan tarjota yrityksen liikevaihdosta, luottoluokituksesta, toimialasta ja taloudellisesta tilanteesta riippuen 1000 € ylöspäin jopa 350 000 euroon asti. Tätä suurempia yritysluottoja haetaan suoraan pankista – vakuudellisena.

Yritysluotto korko

Yritysluoton korko riippuu yrityksen tiedoista ja takaajan tiedoista. Sitä parempi yrityksen luottoluokitus on – sitä edullisempaa korkoa voit saada yritysluotolle. 

Yrityksen tietojen lisäksi myös yritysluoton määrä vaikuttaa korkoon. Tyypillisesti suurempaan luottoon tarjotaan edullisempaa korkoa. Jos yritykselläsi on antaa vakuuksia lainalle, kannattaa yritysluotto nostaa vakuudellisena.

Huomioi, että yritysluotossa korko ei ole ainoa kustannus. Yritysluoton kustannus voi koostua korosta, avauspalkkiosta, tilinhoitomaksusta ja toimituspalkkiosta. Paras tapa vertailla yritysluoton kustannuksia on vertailla kokonaiskustannuksia keskenään – paras yritysluotto löytyy halvimman kokonaishinnan perusteella.

Yrityksen luottoluokitus – luottoa AAA, AA, A ja B luottoluokituksen yhtiöille

Yritysluottoa voidaan myöntää B luottoluokituksesta aina AAA luottoluokitukseen asti. Sitä parempi yrityksen luottoluokitus on – sitä edullisempaa korkoa voit saada yritykselle. 

 • Huolehdi yrityksen luottoluokituksesta maksamalla laskut ajoissa 
 • Selvitä oma luottoluokitus Bisnoden tai Asiakaspalvelun avulla 
 • Paremmalle luokitukselle tarjolla edullisempi korko ja suurempi luottomäärä

Edullinen yritysluotto vertailu avulla – hae tänään 

Selvitä edullinen yritysluotto vertailun avulla vaikka heti. Haeyrityslainaa.fi palvelussa voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella eri yritysluotot nopeasti. 

 • Kilpailuta yritysluotot nopeasti ilmaiseksi 
 • Yritysluottoa ilman vakuuksia 1000 – 350 000 € 
 • Yritysluottoon maksuaikaa jopa 5 vuotta 

Nordsek & haeyrityslainaa.fi mediassa

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae Yritysluotta