Toiminimi laina yritykselle – hae toiminimilainaa

Toiminimi laina on yrityslaina toiminimelle, jota voidaan myöntää liikevaihdosta riippuen 1000 eurosta jopa 350 000 € asti. Voit hakea yrityslainan toiminimelle, kun yrityksellä on aktiivista liiketoimintaa ja kotipaikka Suomessa. 

  • Lainaa toiminimelle normaalisti 1000 – 10 000 € 
  • Toiminimi lainaa jopa 5 vuoden maksuajalla 
  • Normaali yrityslaina, jota maksetaan takaisin kuukausittain 

Yleensä toiminimen liikevaihto on pientä, joten yrityslainaa myönnetään 1 000 – 10 000 €. Voit kilpailuttaa luotonantajat Haeyrityslainaa.fi palvelussa nopeasti ja selvittää, minkälaista yrityslainaa sinun toiminimellesi voidaan myöntää. 

Hae yrityslainaa

Toiminimi laina laskuri

yrityslaina laskuri
35000
1000100000
24Kuukautta
1Kuukautta48Kuukautta

Näin haet yrityslainaa

1. Lähetä hakemus (1min)

Yrityslainan hakeminen onnistuu kauttamme minuutissa. Hakemus ilman liitteitä maksutta!

2. Vertaile tarjouksia (5 min)

Vertaile yrityslaina tarjouksia ja löydä sopivin yrityslaina ilman vakuuksia hetkessä. 

3. Rahat tilille (1 arkipäivä) 

Vakuudeton yrityslaina maksetaan tilille jopa samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. 

Lainaa toiminimelle 1000 – 350 000 €

Toiminimi yrityslaina on samanlainen lainatuote kuin muut yrityslainat. Käytännössä lainaa myönnetään yrityksen riskiarvioinnin perusteella. Sitä alhaisempi yrityksen luottoriski on – sitä suurempaa lainaa toiminimelle voidaan myöntää. Lisäksi lainaa voidaan myöntää alhaisemmalla korolla toiminimille, joiden luottoriski on alhainen. 

Tyypillisesti toiminimen liikevaihto on kymmeniä tuhansia euroja vuodessa, jolloin lainasummat vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta 10 000 euroon asti. Jos toiminimellä on suuri liikevaihto, voidaan yrityslainaa myöntää jopa 350 000 € asti. 

Hae yrityslainaa

Yrityslainaa toiminimelle jopa 5 vuoden maksuajalla

Pientä yrityslainaa voidaan myöntää maksuaikaa 6 kuukaudesta jopa 5 vuoteen. Näet lainatarjouksesta, minkälaista maksuaikaa toiminimellesi voidaan myöntää. 

Muista, että voit maksaa lainan myös etuajassa pois. Jos lainan kustannus perustuu maksettavaan korkoon, säästät kuluissa maksamalla lainan etuajassa pois. Mikäli lainassa on kiinteä toimituspalkkio, ei ennenaikainen takaisinmaksu säästä kuluissa.

Toiminimi lainan käyttökohteet 

Toiminimi lainaa voidaan käyttää mihin tahansa yrityksen liiketoiminnan edistämiseen. Käytännössä lainan käyttökohde voidaan jakaa kolmeen eri kategoriaan: 

  1. Investoinnit

Onko toiminimellä tiedossa investointeja, jotka kaipaavat rahoitusta? Voit investoida esimerkiksi uusiin laitteisiin, koneisiin tai muuhun, josta saat hyvän tuoton sijoitetulle pääomalle. 

  1. Käyttöpääoma

Lainaa toiminimelle voidaan hakea myös käyttöpääomaksi juokseviin kustannuksiin. Tällöin yrityksen kassan hallinta helpottuu, kun voit rahoittaa yrityslainan avulla hiljaisempia kuukausia. 

  1. Liiketoiminnan kasvu 

Voit kasvattaa toiminimen liikevaihtoa yrityslainan avulla. Kun sinulla on tiedossa kasvuprojekti joka kaipaa lainaa, voi toiminimelle nostettava yrityslaina auttaa tähän. 

Hae yrityslainaa

Vertaa toiminimi lainassa näitä asioita 

Mitä asioita kannattaa vertailla toiminimi lainassa? Aivan samoja asioita kuin muissa yrityslainoissa: 

   A. Lainan korko: Etsi mahdollisimman alhainen korko ja kustannus lainalle

Sitä alhaisempi kustannus lainalle löydetään, sitä vähemmän maksat lainasta kuukausierää – ja rahaa jää enemmän käyttöön. Suurin ero eri toiminimi lainojen välillä on kustannukset. Suosittelemme lähes aina valitsemaan halvimman yrityslainan, jossa on matalimmat kustannukset. 

   B. Lainan takaisinmaksuehdot: maksuaikaa 6 kk – 5 vuotta 

Lainaa voidaan myöntää 6 kuukaudesta jopa 5 vuoteen asti. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, jolloin lainan kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. 

Lainaan voidaan tarjota joustoa takaisinmaksussa. Moni luotonantaja tarjoaa 3 – 4 kertaa vuodessa maksuvapaita kuukausia lainalle. Vaikka et maksa lainasta kyseiseltä kuukaudelta maksuja – juoksevat lainan kustannukset myös jousto kuukausien aikana. 

   C. Vakuudet ja henkilötakaus

Toiminimi lainassa on automaattisesti henkilötakaus, koska toiminimi yrittäjä vastaa aina henkilökohtaisesti toiminimen veloista. Yleensä henkilötakaus on riittävä yrityslainalle, sillä toiminimelle myönnetään vakuudetonta yrityslainaa. Jos toiminimen liiketoiminta on suurta, voi pankki myöntää myös vakuuksia vasten suurempaa lainaa. 

Minkälainen toiminimi voi saada yrityslainaa? 

Kaikenkokoiset toiminimet voivat saada lainaa, kun yrityksellä on aktiivista toimintaa Suomessa. Tässä minimikriteerit, mitä vaaditaan lainaa varten: 

  • Toiminimi, jonka kotipaikka on Suomessa
  • Aktiivinen ja ennakkoperintärekisterissä
  • Vähintään 6 kuukautta toiminnassa
  • Ei maksuhäiriöitä 

Usein luotonantajat vaativat vähintään 10 000 € liikevaihtoa lainaa varten. Toiminimi voi kuitenkin saada myös pienemmällä liikevaihdolla lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille toimialoille, kunhan yrityksen luottoluokitus on kunnossa. 
Kunhan yrityslaina haetaan ilman vakuuksia, voi lainapäätös saada nopeasti jopa samana päivänä käyttöön. Koska toiminimen tilinpäätöstä ei näe julkisista rekistereistä, voi luotonantaja pyytää lähettämään liitetietona viimeisimmän tilinpäätöksen tai kirjanpito-ajon.

Hae yrityslainaa

Toiminimi yrityslainan edut ja riskit 

Tässä listattuna toiminimi lainan suurimmat edut ja riskit: 

EdutRiskit
Nopea lainatuoteKallis korko ilman vakuuksia
Ei vakuuksiaHenkilökohtainen takaus 
Joustava käyttääVelkamäärä nousee
Auttaa kasvussaLaina aina maksettava takaisin

Arvioi aina ennen lainan nostamista, onko riski kannattavaa. Koska laina on maksettava takaisin, tulisi ennen lainan nostoa varmistua yrityksen maksukyvystä. Jos toiminimi ei pysty maksamaan velkaa takaisin, peritään laina yrittäjältä henkilökohtaisesti. 

Pieni yrityslaina voi olla sopiva lainatuote, kun yritys voi rahoituksen avulla kasvattamaan nopeasti liiketoimintaa kannattavasti. Tällöin pieni vakuudeton yrityslaina tuo yritykselle tarvittavaa joustoa liiketoimintaan, jonka avulla liiketoimintaa voidaan kasvattaa. 

Toiminimi yrittäjä, muista kilpailuttaa yrityslaina 

Toiminimi laina on normaali yrityslaina, jota myönnetään toiminimille 1000 € ylöspäin. Selvität haeyrityslainaa.fi palvelussa maksutta, minkälaista yrityslainaa eri rahoitusyhtiöt voivat tarjota. 

Lainaa voidaan myöntää, kun yrityksellä on liikevaihtoa ja se on aktiivinen Suomessa. Muista, että laina on aina maksettava takaisin. Koska yrittäjä on aina henkilökohtaisesti vastuussa toiminimen veloista, toimii yrittäjä aina lainan takaajana. 

Kun toiminimesi tarvitsee lainaa, kannattaa yrityslaina kilpailuttaa. Kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä sen avulla voit löytää nopeasti parhaan korkotarjouksen yrityksellesi. 

Hae yrityslainaa

Usein kysyttyä toiminimille myönnettävistä lainoista

Onko toiminimi laina yrityslainaa? 

Toiminimille myönnettävä laina on normaalia yrityslainaa. Toiminimi voi saada yrityslainaa, kun yrityksellä on aktiivista toimintaa ja riittävästi liikevaihtoa.

Paljonko toiminimelle voidaan myöntää lainaa? 

Toiminimen liikevaihto vaikuttaa siihen, paljonko lainaa voidaan myöntää. Lainaa myönnetään toiminimille 1000 – 350 000 €. 

Onko toiminimi yrityslaina vakuudetonta? 

Toiminimille myönnettävä yrityslaina on vakuudetonta. Vaikka laina on vakuudetonta, toimii yrittäjä aina henkilötakaajana lainassa. Mikäli toiminimi ei maksa velkaa takaisin – peritään laina yrittäjältä henkilökohtaisesti.

Nordsek & haeyrityslainaa.fi mediassa

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae Yrityslainaa

Miksi yrityslainojen vertailu kannattaa?

Yrittäjä käyttää lainaa käyttöpääoman rahoittamiseen

Säästä rahaa

Kilpailuttamalla vakuudettomat yrityslainat voit säästää rahaa, sillä selvität nopeasti parhaan korkotarjouksen yritykselle. 

yrittäjä nainen on juuri saanut yrityslainaa käyttöpääomaan

Säästä aikaa

Yrityslainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja hermoja, sillä voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia vertailuun.

Kaksi yrittäjää innoissaan, kun y-tunnuksella saatu lainaa

Maksuton lainapalvelu 

Haeyrityslainaa.fi lainapalvelu on asiakkaille täysin maksuton palvelu, jossa yrittäjät voivat kilpailuttaa yrityslainat netissä. Lue lisää, kuinka me teemme rahaa