Yritysrahoitus – hae yritysrahoitusta 

Yritysrahoitus on rahoitusyhtiön tarjoama pieni laina, jossa ei ole vakuuksia. Vakuudetonta rahoitusta voidaan nostaa mihin vain pk-yritykselle tärkeään käyttökohteeseen. 

 • Rahoitusta yritykselle 1000 – 350 000 € ilman vakuuksia 
 • Yritysrahoitukseen jopa 5 vuotta maksuaikaa 
 • Yritysrahoitus hinnoissa isoja eroja – korko kannattaa kilpailuttaa 
Hae yritysrahoitusta

Yritysrahoitus laskuri

yrityslaina laskuri
35000
1000100000
24Kuukautta
1Kuukautta48Kuukautta

Hae yritysrahoitusta – rahoitusta kaikille toimialoille 

Mikä tahansa pk-yritys ja mikroyritys voi hakea yritysrahoitusta, sillä rahoitusta on tarjolla kaikille toimialoille ja melkein minkä tahansa kokoisille yrityksille. 

Rahoituksen hinta on helppo tarkistaa maksuttoman lainapalvelumme avulla. Kilpailuttamalla rahoituksen hinnan varmistat, että yrityksesi saa käyttöön mahdollisimman tehokkaan yritysrahoituksen. 

Palvelumme on aina maksuton yrityksille ja lainanhakijoille. Saamme oman palkkiomme suoraan rahoitusyhtiöiltä. Emme koskaan itse tarjoa rahoitusta, vaan autamme yrittäjiä löytämään parhaan rahoitustarjouksen netistä. 

Hae yritysrahoitusta

Näin haet yritysrahoitusta 

 1. Lähetä lainahakemus

Rahoitushakemus netissä ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Hakemukseen tarvitsemme perustiedot sinusta ja yrityksestä sekä lainan tarpeesta. 

 1. Vertaile yrityslaina tarjouksia

Yleensä rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa jo tunnissa hakemuksen lähettämisestä, kun hakemus tehty klo 8 – 16 välisenä aikana. Hae lainaa milloin vain ja tarkista eri rahoitus tarjoukset! 

 1. Hyväksy paras tarjous – rahat tilille 

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Yleensä rahat maksetaan tilille samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ennen klo 15. Viimeistään laina maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä.

Yritysrahoituksen vertailu helppoa ja nopeaa – selvitä paras rahoitustarjous vuodelle 2024 

Kilpailuta yritysrahoituksen tarjoajat avullamme muutamassa minuutissa. Lainan hakeminen onnistuu 2 – 3 minuutissa ilman liitteitä. Voit hakea rahoitusta milloin vain, eikä luoton hakeminen sido sinua mihinkään. 

Voit saada yhdellä hakemuksella yli 10 rahoitustarjousta. Vertaa rahoituksen hintaa, lainasummat ja korko hetkessä! Säästä rahaa kilpailuttamalla yritysrahoitus tarjoukset maksuttomassa laina palvelussamme. 

Hae yritysrahoitusta

Yritysrahoitus ilman vakuuksia 1000 – 350 000 €

Mistä hakea yritysrahoitusta ilman vakuuksia vuonna 2024? Vastaus: Haeyrityslainaa.fi palvelussa. Avullamme kilpailutat nopeasti eri luotonantajat ja selvität, mistä löytyy yrityksellesi paras korkotarjous. 

Yrityksesi voi saada rahoitusta mihin vain käyttökohteeseen (ehto:yritystoiminnan edistäminen) 1000 € alkaen aina 350 000 euroon asti. Jos tarvitset isompaa (yli 350t€ rahoitusta), voit hakea vakuudellista lainaa pankista avullamme. 

Rahoituksen korko ja hinta yrityskohtaisesti 

Yritysrahoitus hinnoitellaan yrityskohtaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että yrityksen ja takaajan tiedot vaikuttavat suoraan siihen, millä hinnalla rahoitusta voidaan tarjota. 

Ei ole olemassa mitään tiettyä listahintaa rahoitukselle, jonka voisit tarkistaa verkosta eri rahoituksen tarjoajilta. Sen sijaan palvelumme avulla voit maksutta kilpailuttaa yli 10 yritysrahoituksen tarjoajaa ja selvittää, minkälaista lainaa yrityksellesi voidaan juuri nyt tarjota. 

Hae yritysrahoitusta

Rahoituksen hinta voi koostua seuraavista kustannuspalikoista: 

 • Korko 
 • Toimituspalkkio (koron sijaan)
 • Avausmaksu 
 • Tilinhoitomaksu 

Helpoin tapa vertaille rahoituksen hintaa keskenään on tehdä hintavertailu samansuuruisille lainasummille ja maksuajalle – ja vertailla luoton kokonaiskustannusta keskenään. 

Yrityksen luottoluokituksella vaikutus rahoituksen hintaan

Yrityksen luottoluokitus vaikuttaa suoraan rahoituksen hintaan. Esimerkiksi B-luottoluokituksen yritykselle rahoituksen hinta on lähtökohtaisesti kalliimpaa kuin AAA-luottoluokituksen yritykselle. 

Luottoluokitus ei ole kuitenkaan ainoa hintaan vaikuttava tekijä. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat yrityksen koko (liikevaihto), toimiala, ikä (montako vuotta toiminnassa) ja takaajan tiedot. 

Hae yritysrahoitusta

Voiko yritykseni saada vakuudetonta rahoitusta? 

Tämä selviää vain kilpailuttamalla rahoituksen ja rahoitusyhtiöt. Kokemuksemme mukaan nämä ehdot on kuitenkin täytyttävä, jotta yrityksesi voi saada rahoitusta ilman vakuuksia:

 • Yrityksellä ikää vähintään 6 kuukautta (ennakkoperintärekisterissä)
 • Liikevaihtoa yli 10 000 € 
 • Luottoluokitus AAA – B 
 • Kotipaikka Suomessa, takaajalla puhtaat luottotiedot 

Tarkista avullamme ilmaiseksi vaikka heti, onko yrityksesi rahoituskelpoinen! 

Edullinen yritysrahoitus vertailumme avulla – hae tänään 

Selvitä edullinen rahoitus yritykselle vertailun avulla vaikka heti. Haeyrityslainaa.fi palvelussa voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella eri yritysluotot nopeasti. 

 • Kilpailuta yritysluotot nopeasti ilmaiseksi 
 • Rahoitusta yritykselle ilman vakuuksia 1000 – 350 000 € 
 • Yritysrahoitukseen maksuaikaa 1 kk – 5 vuotta 
Hae yritysrahoitusta

 

Haeyrityslainaa.fi palvelumme mediassa 

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae Yritysrahoitusta