Milloin kannattaa hakea pientä yrityslainaa?

Pientä yrityslainaa myönnetään Suomessa toimiville pk-yrityksille. Kun yrityslainaa haetaan ilman vakuuksia, voidaan se saada tilille jopa samana päivänä. 

 • Pientä yrityslainaa nopeasti tilille 1000 € ylöspäin 
 • Ei vakuuksia – yrittäjän henkilötakaus riittää 

Hae pientä yrityslainaa lainapalvelussamme vaikka heti! Voit selvittää nopeasti pienen yrityslainan koron ja tarjottavan lainasumman täyttämällä yrityksen perustiedot. 

Hae yrityslainaa

Pieni yrityslaina laskuri

yrityslaina laskuri
35000
1000100000
24Kuukautta
1Kuukautta48Kuukautta

Mikä on pieni yrityslaina? 

Pieni yrityslaina on alle 10 000 euron yrityslaina, jossa ei ole vakuuksia. Kun yrityslainaa nostetaan käyttöön pieni määrä, riittää lainaan yksi henkilötakaaja. 

 • Lainaa joustavasti 1000 € – 10 000 € ilman vakuuksia 
 • Maksuaikaa 3 kk – 5 vuotta 

Pieni yrityslaina on hyvin joustava lainatuote, sillä yritys voi käyttää lainarahaa joustavasti mihin vain. Vakuudetonta yrityslainaa voidaan myöntää kaikille yhtiömuodoille ja toimialoille. Yrityslainaa tarjotaan kommandiittiyhtiöille, toiminimille, avoimille yhtiöille kuin osakeyhtiölle. 

Myös pienet yritykset voivat saada yrityslainaa, kun liikevaihto ylittää 10 000 € vuodessa ja yrityksellä on takana vähintään 1 tilikausi.

Hae yrityslainaa

Näin haet pientä yrityslainaa

 1. Lähetä lainahakemus. Kilpailuta yrityslaina heti palvelussamme ilmaiseksi. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. 
 1. Tutki lainatarjouksia. Vertaile yrityslainatarjouksia rauhassa, sillä tarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa. Ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi!
 1. Valitse sopivin laina. Valitse yrityslaina, jossa on alhaiset kustannukset ja riittävän alhainen kuukausierä. Päätät itse, mikä yrityslaina on teille sopivin! 

Pientä yrityslainaa heti tilille 

Yksi vakuudettoman ja pienen yrityslainan eduista on se, että laina voidaan nostaa tilille jopa samana päivänä. Pieni yrityslaina soveltuu hyvin nopeaan lainan tarpeeseen, kun yritys tarvitsee rahoitusta yritystoiminnan pyörittämiseen. 

 • Hakemus ilman liitteitä muutamassa minuutissa
 • Lainatarjous heti katsottavaksi – moni tarjous tunnissa
 • Rahat tilille jopa samana päivänä

Onko yrityksellänne kiinnostusta pienelle yrityslainalle ilman vakuuksia? Kilpailuta lainan korko meidän avulla vaikka heti! 

Hae yrityslainaa

Joustava käyttö vakuudettomaan yrityslainaan 

Koska yrityslaina on vakuudetonta, voidaan sitä käyttää melkein mihin tahansa yritystoiminnan edistämiseen. Tässä alla esimerkkejä suosituista lainan käyttötarkoituksista eri lainasummilla. 

Pieni 1000 – 5000 € laina toiminimelle 

Toiminimi lainaa haetaan usein pienemmälle muutaman tuhannen euron lainasummalle. Suosittuja käyttökohteita alle 5000 euron yrityslainalle ovat laskujen maksu, markkinointi, varaston lisäys ja työkalut. 

Yrityslainaa 6000 – 10 000 € osakeyhtiölle 

Myös osakeyhtiöt voivat hakea pientää yrityslainaa. Tyypillisiä käyttökohteita osakeyhtiöllle pienelle 6000 – 10 000 euron lainalle ovat palkkakulut, projektin aloitus kustannukset, myynti ja varaston kasvattaminen.

Yksi takaaja riittää pieneen yrityslainaan 

Kun yrityslainaa haetaan alle 10 000 euroa, riittää lainan takaukseksi 1 henkilötakaaja. Muista, että vastaat yrityslainan takaajana yrityksen velasta kuin omasta velasta. Jos yritys ei maksa lainaa takaisin, olet henkilökohtaisesti vastuussa yrityslainan takaisinmaksusta. 

Myös pieneen yrityslainaan voidaan tarjota useampaa takaajaa. Tällöin lainalle voidaan tarjota edullisempi korko, sillä lainan riski on pienempi useammalla takaajalla. 

Hae yrityslainaa

Pientä yrityslainaa tarjolla myös toiminimelle

Moni ei tiedä, että myös toiminimi voi hakea yrityslainaa! Toiminimelle myönnettävä yrityslaina on usein muutama tuhatta euroa – sitä voidaan hakea luotonantajasta riippuen 10000 eurolle tai jopa sen yli! 

Toiminimelle myönnettävän yrityslainan kriteerit ovat samat kuin osakeyhtiölle tai muille yhtiömuodoille. Tärkeintä on se, että yrityksellä on liiketoimintaa ja yrityksen luottoluokitus ja maksuvalmius on kunnossa. 

Pieni korko mahdollista saada pienelle yrityslainalle 

Pienen yrityslainan ei tarvitse olla kallista! Moni pienyrittäjä unohtaa kilpailuttaa yrityslainat siksi, koska luulee pienen lainan olevan aina kallista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, sillä yrityslaina hinnoitellaan yritysriskin perusteella – ei yrityksen koon tai lainasumman perusteella. 

Toki isommissa yrityslainoissa on helpommin mahdollista saada alhaisempi korko – mutta se ei tarkoita sitä, että pienessä yrityslainassa olisi automaattisesti kallis korkotaso! 

Hae yrityslainaa

Pienen yrityslainan edut ja miinukset

Edut Miinukset
Ei vakuuksiaKalliimpi kuin vakuudellinen laina 
Vertailu helppoa Henkilötakaus 
Nopeasti tililleMax laina-aika 5 vuotta 
Joustava käyttää Ei tarjolla kaikille yhtiöille 

Selvitä paras korko pienelle yrityslainalle tänään 

Onko yrityksellä tarve pienelle lainasummalle? Tarvitsetteko rahoitusta nopeasti ja joustavasti käyttöön? Jos vastasitte yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä – voi pieni vakuudeton yrityslaina olla teidän firmalle sopiva lainatuote. 

 • Kilpailuta kaiken kokoiset yrityslainat nopeasti haeyrityslainaa.fi palvelussa
 • Yrityslainavertailu on maksutonta – eikä sido mihinkään 
 • Nopeasti yrityslainaa ilman vakuuksia 1000 € ylöspäin 
Hae yrityslainaa

 

Usein kysyttyä – pieni yrityslaina 

Mikä on pieni yrityslaina? 

Pieni yrityslaina on vakuudeton yritysrahoitusta alle 10 000 eurolle. Lainassa yrittäjä toimii henkilötakaajana ja laina-aika vaihtelee 3 kk ja 60 kk välillä. 

Mikä on pienen yrityslainan korko? 

Yrityslainan korko on asiakaskohtainen. Selvität nopeasti tarjolla olevan koron kilpailuttamalla lainat Haeyrityslainaa.fi palvelussa. 

Tarvitaanko henkilötakausta pieneen yrityslainaan? 

Pieneen yrityslainaan vaaditaan aina henkilötakaus, sillä vakuudettomiin lainoihin on annettava aina yrittäjän takaus. 

Nordsek & haeyrityslainaa.fi mediassa

Kilpailuta

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Vertaa

Vertaa lainan kustannuksia ja ehtoja keskenään.

lmainen

Lainapalvelumme on ilmainen – eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään!

Säästä

Lainavertailu auttaa säästämään kuluissa. Selvitä nopeasti edullinen korkotarjous.

Hae Yrityslainaa